2016

Již po páté, pořádal SALON IVA ve spoluprací s městem Rudná, VÁNOČNÍ CHARITATIVNÍ BAZAR. Jako v minulých letech, půjde výtěžek na Dětské centrum na Kladně, které se stará o opuštěné děti. Podařilo se nám všem získat částku 52.500 Kč (v loňském roce to byla částka 50 tisíc) a čtyři krabice oblečení, vybavení a potřebných věcí!

Bazar byl dvoudenní: pátek 25.11.2016 od 14 – 19h a sobota 26.11.2016od 9h a poslední návštěvníci přišli po rozsvícení vánočního stromu u Obecního úřadu.

Chceme proto poděkovat za darované věci k prodeji, jakékoliv příspěvky a za Vaši návštěvu na bazaru a zakoupení třeba jen knihy nebo nějaké malé drobnosti. Účast byla velká a někdo přišel dokonce i několikrát nebo oba dva dny :-).

A to není vše. Neprodané věci, poputují na další charitativní účely. Deset krabic dostane rodinné centrum Slunečnice (www.rcslunecnice.cz), které také pořádá charitativní bazar. Co neprodají, předají dále na Farní charitu Beroun. Dalších cca 20 krabic, dostanou dobročinné obchody Domova Sue Ryder (přijímají a prodávají darované věci). Z výtěžku pomáhají financovat péči o klienty Domova Sue Ryder. A dvě velké tašky plyšových hraček, her aj. dostane tentokrát Klinika dětské hematologie a onkologie FN Motol. (Klinika dětské hematologie a onkologie UK 2. LF a FN Motol.)

Moc všem děkujeme.

Za salon Iva: Ivana Brichzinová a Gabriela Šlapánková ve spolupráci s městem Rudná.